Afbeelding

Duel 's-Heerenbroek geschrapt door exit Noord Veluwe Boys

Sport

(door Gerard Meijeringh)'

S-HEERENBROEK ? Noord Veluwe Boys heeft het eerste team donderdag teruggetrokken uit de vierde klasse C.  Daardoor  komt 's-Heerenbroek zaterdag niet in actie. De ploeg zou het opnemen tegen de hekkensluiter in de vierde klasse C.

's-Heerenbroek werd donderdagavond ingelicht. ?Na de training kregen we het te horen van onze wedstrijdsecretaris Freddy Mijnheer?, zegt 's-Heerenbroek-trainer Anton  Visscher. ?Het is vooral sneu voor de vereniging Noord Veluwe Boys. ?

De grote vraag is welke gevolgen het terugtrekken van Noord Veluwe Boys heeft voor het aantal vergeven periodes in de competitie. In een reguliere competitie met veertien ploegen zijn normaal gesproken drie periodetitels te verdelen. Vorig seizoen waren er slechts twee periodetitels te vergeven in de vierde klasse C, nadat VV Kampen zich vlak voor de competitie terugtrok en er dertien ploegen overbleven. Door het terugtrekken van Noord Veluwe Boys bestaat de vierde klasse ook nu nog maar uit dertien ploegen. Dit kan gevolgen hebben voor Reaal Dronten, dat beslag legde op de eerste periodetitel. Besluit de KNVB terug te gaan tot twee periodes, dan bestaat elke periode uit twaalf duels.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00