Verkoop tweedehands kleding in Vijverhof

Algemeen

KAMPEN - De activiteitenbegeleiding van De Vijverhof is met steun van vrijwilligers gestart met de verkoop van tweedehands kleding. Ouderen die met moeite rondkomen, kunnen voordelig nieuwe kleding aanschaffen. De kledingwinkel is elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur geopend.

?Wie vindt het nu niet leuk om met een verjaardag of een ander speciale dag bijzonder gekleed te gaan??, aldus de organisatie. ?Helaas heeft niet iedereen daarvoor altijd geld beschikbaar. Daarom komen ouderen graag naar de winkel om zich voor klein bedrag in het nieuw te steken.?
De winkel is volgens de organisatie zo'n succes dat er meer inbreng van kleding nodig is. ?Dus wanneer iemand nog kleding voor 55+ en vooral in grote maten beschikbaar heeft, dan is dat meer dan welkom. Heeft u nog iets in de kast hangen wat u of uw familielid niet meer draagt, dan ontvangt De Vijverhof het graag.?
De opbrengst komt volledig ten goede aan de activiteiten voor bewoners van De Vijverhof. Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening op veertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.