Afbeelding

Jong Kampenion bij TOP 8 van Nederland

Sport

Voor het eerst in de geschiedenis van het Kamper tafeltennis heeft het eerste jeugdteam van Kampenion de TOP 8 van Nederland bereikt.
Zaterdag was de ontknoping van de najaarscompetitie. Kampenion speelde thuis tegen Drivers uit Hardinxveld-Giessendam. Voor de Kamper boys zou een uitslag van 4 - 6 genoeg zijn voor promotie naar de Kampioensklasse. Het werd een lange, spannende middag. Er werden prachtige partijen op tafel getoverd en uiteindelijk werd het 6 - 4, een knappe maar zenuwslopende prestatie!
Gert-Jan de Lange won wederom zijn drie partijen en Guido Wessels twee. Bertin Bos speelde goed maar bleef helaas op nul staan. Het dubbel, De Lange & Wessels, leverde winst voor Kampenion. Kampenion werd tweede in de poule en mag nu in het voorjaar in de Kampioensklasse uitkomen. Daar spelen de acht beste clubs van Nederland tegen elkaar. Kampenion strijdt dan om het kampioenschap van Nederland met clubs uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Zwolle en Hoofddorp.
Gert-Jan de Lange won het percentageklassement met een winstpercentage van maar liefst 90%.

Het eerste seniorenteam speelde uit tegen DTV '84 in Dalfsen. Met een uitslag van 5 - 5 konden de Kamper heren tevreden zijn. Zij bereikten de derde plaats in de Hoofdklasse. Ton Ringenier haalde drie punten binnen en Gert-Jan de Lange één. Jeroen Rotman bleef op nul en Kampenion won het dubbel.

Op de foto: Gert-Jan de Lange, trainer/coach Ralph Trip, Guido Wessels, Bertin Bos.
© Gerard Wessels

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden