Afbeelding

Drukwerk (met Harry Slinger) in 't Ukien

Algemeen

De populaire band uit de jaren 80, is terug met een album vol grote hits en persoonlijke favorieten. 'Tegen Beter Weten In' kwam in 2012 uit.

"Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?" Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden 'voor de gein' een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio waar vader Harry Slinger en zoon met Mike Floris, Erik Bes en George Menkveld, de huidige bezetting van DRUKWERK², de grote hits en eigen favorieten van DRUKWERK² nieuw leven inbliezen.

Het resultaat?

DRUKWERK² - Tegen Beter Weten In. Een album met maar liefst 17 stukken, liedjes van toen met arrangementen van nu, die anno 2013 nog steeds heel erg actueel blijken. Harry Slinger, frontman van DRUKWERK²: "Vier jonge honden en een ouwe baas in een studio met dit resultaat. Wie had dit ooit gedacht. Ik kijk er heel erg naar uit om met de jongens het land plat te spelen."

De Band: Bram Slinger (toetsen), George Menkveld (drums), Erik Bes (bas), Mike Floris (gitaar), Edgar Koelemeijer (gitaar) en Harry Slinger (zang)

't Ukien, Kampen

za 28 februari 2015

Kaarten kosten in de voorverkoop ? 10,-, aan de kassa ? 16,50
Zaal open: 20:30