Provinciehuis Zwolle
Provinciehuis Zwolle Fred Sollie

Webinar ‘Samen krijgen we de cirkel rond’

Algemeen

ZWOLLE - Waar staan we in Overijssel op het gebied van circulariteit in de infrastructuur en de openbare ruimte? Op donderdag 10 februari van 12:00 tot 13:00 uur is er alles over te horen tijdens het gratis webinar: ‘Samen krijgen we de cirkel rond!’

De landelijke doelen voor 2030 en 2050 zijn: de economie uiteindelijk volledig laten draaien op herbruikbare producten en grondstoffen. Maar hoe circulair zijn we bij de realisatie en het beheer en onderhoud van infrastructuur en de openbare ruimte? En is er meer mogelijk om de landelijke doelen te halen? Dat is door de provincie onderzocht onder de gemeenten in West-Overijssel, waterschap Drents Overijsselse Delta en Rijkswaterstaat Oost Nederland. De provincie presenteert de resultaten in dit webinar. Daarnaast zullen René de Heer (gemeente Zwolle) en Peter Gelink een verhaal houden over dit thema. Ook is gedeputeerde Eddy van Hijum vertegenwoordigd met een videoboodschap.

Aanmelden

Het webinar richt zich op belangstellenden uit de sectoren overheid, ondernemers en onderwijs. Aanmelden kan via https://www.overijssel.nl/algemene-onderdelen/aanmelden-evenementen/webinar-cirkel-rond.