Reflex pakt punt bij Animo

Sport

ASSEN - De volleyballers van Reflex zijn er zaterdag wederom niet in geslaagd om een uitwedstrijd in winst om te zetten. Tegen het hoog geklasseerde Animo ?68 werd met 3-1 verloren.

Aan het begin van de eerste set leken de heren van Reflex nog niet helemaal bij de les. Het ervaren Animo stond al snel op een 8-3 voorsprong. Na een time-out herpakte Reflex zich, maar door een hoge foutenlast bij Reflex en een goede sprongservice bij Animo won de thuisploeg met 25-17.

In de tweede set zat er veel meer beleving in het spel van Reflex. De ploeg kwam op 20-24, maar Animo kwam sterk terug. Bij 23-24 wilde de coach van Animo zijn blok versterken met een wissel. Omdat hij in deze set al zes keer had gewisseld was dit niet meer toegestaan, wat Animo een strafpunt opleverde en Reflex de setwinst (23-25).

In de derde set was de concentratie weg bij Reflex. De ploeg kwam nog wel terug, maar het verschil was te groot. Animo won met 25-16. Ook in de vierde set was met name de servicedruk en het blokkerend vermogen aan de kant van Reflex onvoldoende om Animo serieus in de problemen te brengen. Animo won met 25-20.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21