Afbeelding

Welke winkelier staat hier?

Partnerbijdrages

Met de decembermaand voor de deur heeft Juwelier Daniëls een mooie collectie zilveren- en gouden sieraden weten samen te stellen. De Rosa di Luca collectie kenmerkt zich door de veelheid fonkelende steentjes, de Nol Coopmans sieraden zijn massief Nederlands design. Met Eclat heeft Juwelier Daniëls een prachtige goud- en diamantcollectie aan de collectie toe kunnen voegen. De trend van deze winter zijn de zilveren Double Dots oorbellen met kleurrijke bollen.

In 2014 heeft Juwelier Daniëls het Zwitserse horlogemerk  Claude Bernard in huis gehaald. Deze klassieker is een geweldige aanvulling op naast het stijlvolle Danish Design en trendy Fossil. Tot de collectie horen ook de merken Seiko en Pulsar.

Bij Juwelier Daniëls kunt u terecht voor al uw uurwerk- en sieraadreparaties. Met de feestdagen in aantocht kan Juwelier Daniëls ook uw parel-, gitten- en/of bloedkoralen sieraden onderhouden, knopen of rijgen.

Juwelier Daniëls wenst u schitterende feestdagen!

 

Juwelier Daniëls   Markeresplein 7   IJsselmuiden    038-3636099

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden