Afbeelding

Welke winkelier staat hier?

Partnerbijdrages

Bij Carwash Kampen draait alles om duurzaamheid. De Kamper wasstraat is milieuvriendelijk en loopt voorop wat betreft het besparen van energie en watergebruik. Daarnaast is Carwash Kampen ook nog een zeer duurzaam voor de lak. Alle reden dus om je auto te laten wassen bij Carwash Kampen.

 

Geen druppel leidingwater

Bij Carwash Kampen wordt geen druppel leidingwater voor het bedrijfsproces gebruikt.

Bij het voorwassen en de hoofdwas wordt gebruik gemaakt van gerecycled water. Voor het afspoelen en opbrengen van wax- en polish producten wordt gebruik gezuiverde grondwater, het is ontdaan van kalk en ijzer (osmosewater). Dit voorkomt witte kalkvlekken. Daarna wordt al het waswater weer gerecycled. Bij het was proces komt uiteraard veel vuil vrij. Dat wordt op verantwoorde wijze opgevangen en afgevoerd.

 Duurzaam voor de lak

Carwash Kampen is niet alleen duurzaam voor het milieu, maar ook voor de autolak. In tegenstelling tot andere wasstraten wordt geen gebruik gemaakt van zure wasproducten. Dat is geen overbodige luxe. Vroeger werden autolakken vervaardigd uit olieproducten. Tegenwoordig zijn autolakken voornamelijk op water gebaseerd. Daardoor zijn de huidige autolakken minder hard en dus kwetsbaarder. Het Polish Lakverzegelingsprogramma van Carwash Kampen biedt duurzame bescherming voor de autolak. In de wasstraat wordt gebruik gemaakt van achttien sterke borstels, zodat auto's gevrijwaard blijven van krassen.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 11 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 11 uur geleden