Afbeelding
Foto: Stefan Lucassen.

Kunst en cultuur samen met vastgoed, het kan!

Algemeen

KAMPEN - De Mateboer Groep heeft donderdag unieke beelden uitgebracht op bouwproject Yselmonde in Kampen (aan de IJssel) waarin de bouwwereld en de evenementenbranche elkaar ontmoeten. De ene sector is haast overspannen van de drukte en bij de ander is het hopen op een betere toekomst. 

Dit is precies waarom ze de handen ineen hebben geslagen. Al geruime tijd heeft eenieder zich moeten aanpassen aan de pandemie. Onzekerheid is een veel gehoorde term. Men ziet echter dat beperkingen ook zorgen voor een zekere creativiteit. In de bouwwereld worden mijlpalen en hoogtepunten zo veel mogelijk gevierd met de toekomstige bewoners, maar ook dit bleek een uitdaging de afgelopen jaren. 

Bijzondere samenwerking 

De Mateboer Groep heeft daarom de samenwerking met Propulsive, Maximilian, Robin Embrace, Jurgen Slootman en Inspiration Productions opgezocht om op een vernieuwende manier het project uit te lichten en tegelijkertijd een steuntje in de rug te bieden voor deze ondernemers.

“Door met ons het hoogste punt van de tweede woontoren van Yselmonde te vieren heeft Mateboer B.V. een waanzinnig unieke beleving gecreëerd tussen vastgoed, kunst en cultuur en hun belangstellenden. En het resultaat mag er zijn!” vertelt DJ en producer Propulsive. “Precies dit houdt me gemotiveerd om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan en daarvoor wil ik Mateboer B.V. hartelijk bedanken!”

Cross-over 

In het verlengde van de samenwerking tussen de Mateboer Groep en de Zwolse Theaters, zoekt Mateboer nu ook de verbinding met de evenementenbranche en haar ondernemers. “Het is zo gaaf om een cross-over te creëren met branches die je normaal niet zou bedenken en om hiermee bij te dragen aan een maatschappelijk hoger doel, daar krijg ik energie van” aldus Mark Mateboer, projectontwikkelaar.

Gerard Meijeringh