Afbeelding
Foto: Stefan Lucassen.

Kunst en cultuur samen met vastgoed, het kan!

Algemeen

KAMPEN - De Mateboer Groep heeft donderdag unieke beelden uitgebracht op bouwproject Yselmonde in Kampen (aan de IJssel) waarin de bouwwereld en de evenementenbranche elkaar ontmoeten. De ene sector is haast overspannen van de drukte en bij de ander is het hopen op een betere toekomst. 

Dit is precies waarom ze de handen ineen hebben geslagen. Al geruime tijd heeft eenieder zich moeten aanpassen aan de pandemie. Onzekerheid is een veel gehoorde term. Men ziet echter dat beperkingen ook zorgen voor een zekere creativiteit. In de bouwwereld worden mijlpalen en hoogtepunten zo veel mogelijk gevierd met de toekomstige bewoners, maar ook dit bleek een uitdaging de afgelopen jaren. 

Bijzondere samenwerking 

De Mateboer Groep heeft daarom de samenwerking met Propulsive, Maximilian, Robin Embrace, Jurgen Slootman en Inspiration Productions opgezocht om op een vernieuwende manier het project uit te lichten en tegelijkertijd een steuntje in de rug te bieden voor deze ondernemers.

“Door met ons het hoogste punt van de tweede woontoren van Yselmonde te vieren heeft Mateboer B.V. een waanzinnig unieke beleving gecreëerd tussen vastgoed, kunst en cultuur en hun belangstellenden. En het resultaat mag er zijn!” vertelt DJ en producer Propulsive. “Precies dit houdt me gemotiveerd om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan en daarvoor wil ik Mateboer B.V. hartelijk bedanken!”

Cross-over 

In het verlengde van de samenwerking tussen de Mateboer Groep en de Zwolse Theaters, zoekt Mateboer nu ook de verbinding met de evenementenbranche en haar ondernemers. “Het is zo gaaf om een cross-over te creëren met branches die je normaal niet zou bedenken en om hiermee bij te dragen aan een maatschappelijk hoger doel, daar krijg ik energie van” aldus Mark Mateboer, projectontwikkelaar.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 4 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 15 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 17 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen gisteren
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57