Alzheimer Café Kampen

Algemeen

Verlies, verdriet en levensvragen bij dementie

Op maandag 1 december wordt in Kampen weer een Alzheimer Café gehouden. Het thema van deze avond is: ?Verlies, verdriet en levensvragen bij dementie'. Hoe ga je om met verdriet van de dementerende, maar ook van de mantelzorger? Wat geeft troost en vertrouwen? Mantelzorger zijn van iemand met dementie kan rouw veroorzaken terwijl diegene nog leeft, hoe ga je daarmee om?
In plaats van de eerder aangekondigde spreker dominee Jan Bouma zal deze avond verzorgd worden door een collega-geestelijk verzorger.

De avond is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. De avond wordt gehouden in kerkelijk centrum ?Open Hof', Lelystraat 49 in Kampen. De inloop met koffie/thee (gratis) is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van de Stichting Alzheimer Nederland.

Voor meer informatie: Stichting Ontmoetingscentrum ?Het Baken', tel. 038 3325550, of e-mail hetbaken@alzheimerontmoeting.nl.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.