Gospelkoor Higher Level geeft dubbelconcert in Stadsgehoorzaal

Cultuur

Door Niek Teune
KAMPEN ? Gospelkoor Higher Level uit Kampen geeft op woensdagavond 24 december a.s. een dubbelconcert in de Kamper Stadsgehoorzaal. Het koor zal eigen repertoire ten gehore brengen, maar ook samenzang staat op het programma. Daarnaast wordt het koor ondersteund door diverse musici en een drietal danseressen.
Higher Level staat onder leiding van Ria van Dijkhorst. Het in 2006 opgerichte koor telt zesendertig enthousiaste leden die een hart hebben voor God en muziek. Op kerstavond zal het koor een interactief optreden verzorgen in een unieke kerstsfeer. Het thema waar het tijdens deze avond om draait is ?Heaven came to earth'.
Het eerste concert zal om 19:00 uur starten, waarop het tweede concert om 21:30 uur volgt. De voorverkoop van de kaarten start op maandag 1 december. U kunt de kaarten reserveren via http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl. Meer informatie kunt u vinden op de Facebookpagina of op de website van het koor: http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl. Het koor hoopt van harte u tijdens een van de concerten te ontmoeten!