Afbeelding

Ook van plan zonnepanelen te nemen?

Partnerbijdrages

Zonnegilde vraagt dit omdat zij zien dat de vraag naar zonnepanelen, zelfs met de winter voor de deur, onverminderd hoog blijft. Volgens Zonnegilde heeft dit een aantal redenen. Ten eerste omdat, ook voor de particulier, de BTW nu nog terug te krijgen is. Die teruggave loop al snel op naar 700 euro tot 1.000 euro! Door deze teruggave is een terugverdientijd van 6 jaar al haalbaar.
Ook de goedkope duurzaamheidslening van Overijssel is een reden om niet meer langer te wachten. De rente die men betaalt over de financiering ligt nu zelfs onder de 1 procent! En omdat die lening terugbetaalt wordt met de besparing op de energiekosten, betalen klanten voor zonnepanelen in feite helemaal niets.
Wat Zonnegilde ook heeft gemerkt is dat mensen steeds vaker voor kwaliteit kiezen in plaats van alleen naar de prijs te kijken. ?Waar voorheen nog wel eens gekozen werd voor een goedkoper systeem dat opgehangen werd aan de panlatten kiest men nu vaker voor een systeem dat direct gemonteerd wordt op het dakbeschot. Zo zit het zonnesysteem ook daadwerkelijk vast.? Bij Zonnegilde krijgen klanten een garantie van 20 jaar op installatie.

Ook benieuwd naar de kwaliteitssystemen van Zonnegilde? Bezoek dan eens de showroom aan de Ambachtstraat 1h in Kampen. Of kijk op www.zonnegilde.nl.