Afbeelding

Nu ook vers IJsseldeltavlees bij Boerderijwinkel ?t Rechterveld

Partnerbijdrages

Vanaf komende donderdag kunnen mensen ook bij Boerderij 't Rechterveld terecht voor overheerlijk rundvlees. Hiermee heeft de boerderij op het Kampereiland een compleet aanbod gecreëerd. Naast vlees kunnen mensen ook bij 't Rechterveld terecht voor aardappelen, groente en fruit.

Het is voor het eerst dat Boerderijwinkel ?t Rechterveld vlees gaat verkopen. Speciaal hiervoor heeft de familie Van der Linde stieren gefokt (Belgisch Blauw met Holstein-koe). De dieren zijn op een duurzame manier gevoerd met overtollige eigen aardappelen, groente en mais, zodat er niets hoeft te worden gegooid. Het vlees is verkrijgbaar bij de boerderijwinkel, maar ook op de markt. Op donderdag staat ?t Rechterveld op de markt op het Markeresplein in IJsselmuiden en elke vrijdag op het Penningkruid in Kampen. De afgelopen weken is er door klanten zeer enthousiast gereageerd op het nieuws dat ?t Rechterveld ook vlees gaat verkopen.
Het vlees is van hoge kwaliteit en in verschillende producten te verkrijgen. Van hamburgers tot mager braadvlees en ossenhaas, van soepvlees, tot riblappen en biefstuk. Het is ook mogelijk om bepaalde pakketten of een gedeelte (bijvoorbeeld 1/8ste deel van een stier) te bestellen. In verhouding bent u dan voordeliger uit. De bestellijst is af te halen in de boerderijwinkel en ligt ook klaar op de markt.

Boerderijwinkel ?t Rechterveld
Rechterveldweg 8 Kampen
06 50802305 (Cojanne) of 06 28181034 (Hetty)
www.boerderijwinkelrechterveld.nl