Livemuziek in de Vier Kampen

Cultuur

Restaurant De Vier Jaargetijden pakt op donderdag 20 november uit met een avond vol muziek. In deze horecagelegenheid aan de IJsselkade speelt Bigband Kampen tussen 21.00 uur en 23.00 uur twee gevarieerde sets. De toegang is gratis.
Bigband Kampen speelt op 20 november onder leiding van dirigent Mark Harms. Hij studeerde Cum Laude bachalor of Music Jazz af aan het conservatorium ArtEZ in Zwolle en studeert nu aan het Amsterdamse conservatorium Jazz. Onder leiding van Mark Harms is afgelopen maanden nieuw repertoire op de lessenaar gekomen
De achttienkoppige Bigband heeft voor deze gelegenheid Klaske Bos uitgenodigd om een aantal zangnummers te vertolken, zodat swing en jazzrock kunnen worden afgewisseld met ballads en popmuziek. Graag werkt de Bigband samen met Gastsolist Klaske Bos, Zwolse zangeres (met Kamper roots), zij studeerde af aan Conservatorium Artez in Zwolle en maakte afgelopen Katerconcert voor het eerst haar opwachting bij Bigband Kampen. Met haar warme stemgeluid weet Klaske de lichte muziek van Bigband Kampen treffend te interpreteren, zoals onder meer het repertoire van Robbie Williams en Caro Emerald en The Beatles. Ook diverse arrangementen van Hein Van Vilsteren zullen te horen zijn, die een aantal nummers componeerde en arrangeerde voor Bigband Kampen.
Bigband Kampen nodigt u hierbij van harte uit op 20 november in restaurant ?de Vierjaargetijden?.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 10 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 18 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05