Dieze West tikt KHC uit de beker

ZWOLLE ? KHC kan zich geheel  gaan richten op de competitie. Zaterdag werd de ploeg door het sterke Dieze West uitgeschakeld in de districtsbeker. De Zwolse zondageersteklasser won met 3-2.

Dieze West begon sterk aan de wedstrijd. In de 4e minuut raakte de ploeg de lat. In de 14e minuut profiteerde Dieze West van een fout achterin bij KHC. Al snel kwam er een reactie van de bezoekers. In de 16e minuut raakte Leroy Knol de paal. In de rebound kaatste de bal van de voet van Maurice Hofstra. Op slag van rust kwam KHC langszij. Na goed doorzetten van Kevin Isidora scoorde Jeffrey de Nooijer.

Direct na de rust bracht KHC-trainer Herman Oosterhaar Tom Diender en Ronald Arends in. In de 58ste minuut speelde Arends een belangrijke rol in een doeltreffende counter van KHC. De spits kopte de bal goed door. De Nooijer haalde vervolgens verwoestend uit: 1-2. Daarna kwam KHC een aantal keren goed weg, al kreeg de ploeg zelf ook enkele kansen om de voorsprong uit de breiden.

De druk van Dieze West werd echter steeds groter. In de 70ste minuut viel de logische 2-2. KHC bezweek uiteindelijk onder de druk. Vlak voor tijd scoorde Dieze West de winnende treffer.

Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 4 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 12 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden