Afbeelding

Stads Winkel houdt Open Winkeldag voor leegstaande panden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

KAMPEN - De Stads Winkel organiseert op zaterdag 29 november een Open Winkeldag voor leegstaande panden in de binnenstad. Startende en gevestigde ondernemers zijn van harte welkom voor het evenement waar tevens makelaars bij betrokken zijn.

"An 'n slinger van den Iessel leg al eeuwenlang 'n stad?? Deze historische handelsstad is volop in beweging. Parallel aan de IJssel, vlak achter een van de mooiste waterfronten van Nederland, ligt ook een van de langste winkelstraten van Nederland, met volop ruimte om te ondernemen! Hebt u plannen als ondernemer om een nieuwe onderneming te starten, of bent u bezig met uitbreiding? Geef u dan op voor de Open Winkeldag van Kampen.

Oriënteren
Het evenement is interessant voor ondernemers die zich alleen of in samenwerking met anderen willen oriënteren op het openen van een winkel. Ook gevestigde ondernemers die (tijdelijk) willen uitbreiden, kunnen zich voor deze dag aanmelden. Bij het evenement ook de makelaars Alex, Hoksbergen, Renes, Rodenburg en Van der Maat betrokken. Het is de perfecte gelegenheid om uw mogelijkheden in Kampen te inventariseren en in gesprek te gaan met de diverse makelaars.
De Open Winkeldag wordt georganiseerd vanuit de promotiepijler van de Stads Winkel, het project om leegstand in de binnenstad tegen te gaan. Het evenement duurt van 10.30 uur tot 14.00 uur en start in de Stads Winkel aan de Oudestraat 116. Na een inloop met koffie en thee kunnen de deelnemers kennismaken met de Stads Winkel. Vervolgens stellen de makelaars zich voor, waarna de groep erop uittrekt voor een rondleiding in het winkelgebied van de binnenstad. Na de tour langs de panden, gaan de deelnemers terug naar de Stads Winkel waar winkeliers hun werkervaringen in de binnenstad zullen delen. Het evenement wordt afgesloten met een netwerklunch rond de makelaarstafels.

Aanmelden
Graag aanmelden voor de Open Winkeldag (niet verplicht) voor 27 november via info@stadswinkelkampen.nl, onder vermelding van 29/11. Voor meer informatie over de Open Winkeldag kunt u contact opnemen met Bart Gijsbertsen, Promotor van de Stads Winkel (06-30996522 - stadswinkelkampen@gmail.com).
Aansluitend aan de Open Winkeldag vindt in Onze Winkel, Oudestraat 120, de lancering plaats van de Eerlijke Winkelroute van Kampen.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 10 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden