Slechte week biljarters BC Reijersdam

· leestijd 1 minuut Sport

SLECHTE WEEK BILJARTERS BC REIJERSDAM.

Slechts één overwinning viel er te noteren voor de biljarters van BC Reijersdam deze week.
Het driebanden team van BC Reijersdam won de derby tegen stadgenoot K.B.C. met 5-2. Ep van Staveren , moyenne 0.393 en Gerrit Bos , moyenne 0.487 zorgden voor de winstpartijen. Donderdagavond ging de uitwedstrijd tegen Oudleusen echter verloren met 5-2. Alleen Ep van Staveren kon zijn partij winnen met een moyenne van 0.382.
In de C2 klasse libre poule B kwam Reijersdam 1 tekort in de uitwedstrijd tegen H.G.L 1 uit Urk , er werd met 5-2 verloren. Alleen Harry Winkeler kon zijn partij winnen met een moyenne van 2.83. In poule A verloor Reijersdam 2 de uitwedstrijd tegen D.O.S. 4 uit Hattem ook met 5-2. In deze wedstrijd kon alleen Gerrit van Vlijmen voor het team scoren door een overwinning met een moyenne van 1.47.
In de C3 klasse leed ook Reijersdam 3 een nederlaag , de wedstrijd tegen D.O.S. 5 uit Hattem werd met 2-7 verloren. Alleen Adri Bossink wist zijn partij te winnen met een moyenne van 1.81. Ondanks deze nederlaag handhaafde het team zich op de eerste plaats in deze poule.
In de dagcompetitie ging het niet beter voor de teams van BC Reijersdam. Team 1 van BC Reijersdam verloor de uitwedstrijd tegen BV De Ghesellen 3 uit Emmeloord met 43-29 , een dikke nederlaag dus. Alleen Johan de Leeuw wist de eer te redden door een overwinning met een moyenne van 2.95. Team 2 van BC Reijersdam deed het niet beter de thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen BV Ens 2 werd met 33-42 verloren. In deze wedstrijd wist voor BC Reijersdam alleen Martin ten Hove te winnen met een moyenne van 2.00.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.