Afbeelding

Evert Haverkamp nieuwe voorzitter Roeivereniging De IJssel

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN ? Evert Haverkamp is dinsdag tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) benoemd als nieuwe voorzitter van Roeivereniging De IJssel. Hij is opvolger van Paul van de Geyn, die het voorzitterschap op ad interim-basis vervulde.

Tijdens de ALV werd een nieuw dagelijks bestuur genoemd. Naast Haverkamp bestaat het dagelijks bestuur van Roeivereniging De IJssel uit secretaris Aleida Post, penningmeester Roel Mariën,

Het dagelijks bestuur, alle leden ook zelf actieve roeiers, gaat verder op de ingeslagen weg. Haverkamp: ?Het gaat goed met de vereniging. We hebben te maken met een zeer gezonde groei van het aantal leden en een hoge betrokkenheid van de leden bij de vereniging. Financieel zijn we gezond en ook met onze vloot kunnen we voorlopig vooruit.?

Haverkamp geeft aan dat Roeivereniging De IJssel ook ?ambitieus' is. ?Eén van de voorbeelden hiervan is de nieuwe clubkleding die eerder deze week is gepresenteerd. Om onze groei en ambities vorm te geven, zijn we op zoek naar zakenpartners. Geen traditionele sponsors waarbij we geld vragen voor het plakken van een logo, maar partners die voor zichzelf ook toegevoegde waarde zien in onze activiteiten en mogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld bedrijfsroeien of een roeiclinic als tegenprestatie.

Roeien bij de Kamper roeivereniging De IJssel kan op recreatief en sportief niveau, voor jong en oud. De IJssel, opgericht in 1909, heeft haar verenigingsterrein aan het Ganzendiep. Het clubhuis ligt direct aan het water en is een goede uitvalsbasis voor roeitochten, tot op het Zwarte Meer. De vloot bestaat uit boten voor de beginnende tot de gevorderde roeier, van een eenpersoons-skiff tot de ?acht met stuurman'. Meer informatie over de roeivereniging is te vinden op www.roeiverenigingdeijssel.nl