Afbeelding

Prijsvraag: Stuk van Kampen

Cultuur

Als u een bezoeker bent van ?Onze winkel' op zaterdag 15 november en u weet waar het detail van Kampen te vinden is van het miniatuur ?Stuk van Kampen' dan maakt u kans op dit miniatuurschilderij met certificaat.
Om inspiratie op te doen voor haar Museumworkshops in Stedelijk Museum Kampen fotografeerde Marion stukken van Kampen. Hieruit is het culturele project ?Stuk van Kampen' voortgekomen. Tijdens de kunstroute ?Weg van Kunst' in 2012 werden deze miniaturen voor het eerst geëxposeerd. ?Stuk van Kampen' is een miniatuurschilderij van 10 x 10 met daarop herkenbare en verassende beelden en details van Kampen. Deze Stukken van Kampen (te bezichtigen in ?Onze winkel') hebben elk een certificaat met drie oude stadszegels dat is ondertekend door een aantal Kenners met een hart voor Kampen; burgemeester Koelewijn, hoofdredacteur van de Brug: Nick de Vries, archivarus en historicus :Theo van Mierlo en Directeur van het Frans Walkate archief: Herman Harder.
Als u wint dan bent ook u dus een Kenner van Kampen en dan heeft u vanaf dan ook een officieel Stuk van Kampen in uw bezit! Om 16.00 wordt de winnaar bekend gemaakt door historicus Theo van Mierlo.
Meer informatie over ?Stuk van Kampen' vindt u op http://www.marionvandenberg.nl