Afbeelding

Roeivereniging De IJssel in het nieuw

· leestijd 1 minuut Sport

Afgelopen zaterdag ontvingen de roeiers van Kamper roeivereniging De IJssel nieuwe clubkleding. Uit een geheel nieuwe kledinglijn konden de leden hun eigen keuze maken. De nieuwe kleding is helemaal in lijn met de nieuwe huisstijl van de vereniging en straalt sportiviteit en ambitie uit.

Dit voorjaar kreeg de roeivereniging een nieuw clublogo, dit werd ook aangegrepen om met een nieuwe kledinglijn te komen. Het ontwerp heeft, met een witte bovenkant en blauwe onderkant, een duidelijk verwijzing naar de Kamper vlag. Op de achterzijde is het clublogo prominent aanwezig.

Bestuurslid Evert Haverkamp: ?We hadden hier tot op heden eenvoudige blauwe t-shirts en sweaters met een logo erop, het paste eigenlijk niet meer bij ons imago. Wat we nu hebben heeft een hele sportieve uitstraling. We kwamen hiervoor uit bij Powerhouse Sport, die onder andere ook de kleding voor het Aegon Nationaal Roeiteam levert. Zij konden maatwerk leveren. Elk lid kan uit een complete kledinglijn een eigen keuze maken. Het is een fris ontwerp geworden met wit en lichtblauw. Door de zwarte elementen komt het lijnenspel van ons clublogo terug in het ontwerp?.

Roeien bij de Kamper roeivereniging De IJssel kan op recreatief en sportief niveau, voor jong en oud. De IJssel, opgericht in 1909, heeft haar verenigingsterrein aan het Ganzendiep; ideaal roeiwater! Het clubhuis ligt direct aan het water en is een goede uitvalsbasis voor roeitochten, tot op het Zwarte Meer. De vloot bestaat uit boten voor de beginnende tot de meer gevorderde roeier, van een eenpersoons-skiff tot de ?acht met stuurman'.

Meer informatie over de roeivereniging is te vinden op http://www.roeiverenigingdeijssel.nl

(foto: Een aantal van de nieuwe leden in de nieuwe roeikleding - foto: Richard Tennekes)