Afbeelding

Danny Vera brengt Americana naar ?t Ukien

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - 't Ukien presenteert op zaterdag 15 november de huisband van Voetbal International, Danny Vera. Het optreden begint om 20.30 uur en kaarten kosten in de voorverkoop 8 euro en aan de deur 12,50.

De organisatie: "Danny Vera is 'hot'. Al enige jaren zijn Vera en zijn band de huisband van Voetbal International, rondom het WK zijn zij vast onderdeel van het programma VI Oranje en ook is hij te zien bij Tour du Jour. Maar op zaterdag 15 november komt hij naar Kampen voor een optreden in cultureel podium 't Ukien.

Danny Vera is muzikant en singer-songwriter. Hij kreeg muziek met de paplepel ingegoten door zijn vader, die eind jaren '60 muzikant was in de band ?The New Black & White'. Danny Vera maakt Americana en wordt geïnspireerd door artiesten als Johnny Cash, Roy Orbison, Elvis Presley en Chris Isaak. De basis van zijn nummers zijn een man en zijn gitaar en hebben invloeden van de jaren '50 en '60.

In 2003 verscheen zijn eerste album, For the Light in Your Eyes. De single "My Confession" (2003) behaalde de eerste plaats in de Turkse hitparade. Zijn nieuwste album is ?Distant Rumble', uitgebracht in november 2013 onder platenlabel Excelsior Recordings. Danny Vera over het album: ?Dit is de plaat die ik altijd al in mijn hoofd had.?

De deuren van 't Ukien openen op zaterdag 15 november om 20.30 uur. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Blue Music, De Fantast of via de website van ?t Ukien.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 9 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 15 uur geleden