Afbeelding
Photographer: rogier jaarsma

Nick & Simon en 3JS in Music Club Kampen

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - 'Het beste van Nederlandse bodem', zo noemt de organisatie van De Music Club de acts die op zaterdag 15 november op het podium staan. "Dat Nick & Simon en de 3JS mateloos populair zijn, blijkt wel uit de run op kaarten. Liefhebbers van de Volendamse zangers kunnen nog steeds een kaartje bemachtigen, maar dienen er nu wel snel bij te zijn".

De organisatie heeft niet alleen Nick & Simon maar ook de 3JS op één avond naar Kampen gehaald. De organisatie: ?Nick & Simon behoren tot de meest populaire artiesten van Nederland en staan nu weer volop in het nieuws met hun nieuwe CD en titelsong voor de gelijknamige film 'Pak van mijn Hart' met in de hoofdrol ondermeer Chantal Janzen en Fedja van Huet.?
De film gaat deze dagen in première en bezoekers van Movie Unlimited in Kampen maken kans op één van de kaartjes voor het concert in de Music Club.

De 3JS uit Volendam trappen op zaterdag af in de Music Club. ?Sinds 2007 groeide de groep uit tot één van de best verkopende acts van Nederland die moeiteloos grote festivals, twee keer een uitverkochte HMH en zelfs stadions bespeelde?. Kaarten voor het concert van Nick & Simon en de 3JS op zaterdag 15 november zijn in de voorverkoop online te bestellen via www.musicclubkampen.nl. De entreeprijs bedraagt 22,50 per persoon. Music Club Kampen ligt aan de Flevoweg 90 naast Roggebotsluis te Kampen. De zaal gaat vanaf 20.00 uur open en het concert van Nick & Simon en de 3JS begint om 21.30 uur.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.