Afbeelding

Filmhuis Kampen, Boekverfilming 7 november

· leestijd 1 minuut Cultuur

VRIJDAG 7 NOVEMBER
BOEKVERFILMING:
De een leest liever het boek, de ander ziet liever de film. Om van beide manieren van het vertellen van een verhaal te kunnen genieten is er enkele malen per jaar een korting-actie bij een boekverfilming. Op vertoon van uw bibliotheekpasje kunt u dan heel voordelig (voor 6 euro) naar de film. Bij de onderstaande film kunt u van deze korting profiteren (wel even reserveren a.u.b.)
A MOST WANTED MAN
Groot-Brittannië / Verenigde Staten / Duitsland 2014
Regie: Anton Corbijn
Duur: 121 min.
Cast: Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdems, Robin Wright, Daniel Brühl, Willem Dafoe

Wanneer een mogelijke terrorist, de Tsjetsjeense-Russische Issa Karpov, Hamburg invlucht, gaan de alarmbellen af bij de Duitse en Amerikaanse geheime diensten. De man heeft toegang tot een grote hoeveelheid geld en probeert te schuilen bij de islamitische gemeenschap van de stad. De autoriteiten doen er alles aan om uit te vinden waar de man zich bevindt met de herinnering aan de aanval van 11 september nog vers in het geheugen. Wanneer advocate Annabel hier achterkomt, besluit ze Issa te helpen?met gevaar voor eigen leven.
A Most Wanted Man is de derde film van de Nederlandse topfotograaf en regisseur Anton Corbijn, met een hoofdrol voor de recent overleden Philip Seymour Hoffman.



Aanvang film: 20.15 uur
Entree: ? 8,00 (? 6,00 voor film- en bibliotheekpashouders)
Pasjes verkrijgbaar bij de kassa. Eur 15,-, geldig tot 31-12-2015
Reserveren via http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Filmhuis Kampen, Burgwal 84, Kampen. http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Tel. 038-3317373