Brezo/KBS Set Up vergeet goede start vervolg te geven.

Elburg 1 november - Na enkel dagen volop genoten te hebben van de overwinning van vorige week op de nummer 4 uit de competitie, was iedereen het erover eens dat dit naar meer smaakte.

En waarom ook niet? Er stond een uitwedstrijd op het programma tegen de nieuwe nummer vier op de ranglijst, EVV uit Elburg. In de eerste set werd al gauw een zeer vroege voorsprong gepakt. De verdediging en passing was prima op orde. Gevolg was dat de aanvallers naar hartenlust konden scoren. De eerste set ging dan ook terecht met 22-25 naar de IJsselmuidenaren.

De tweede set werd slordig gestart, maar in de beginfase kon Brezo/KBS Set Up nog redelijk bijblijven. Het verschil was 2 tot 3 punten. De pass werd minder zuiver, aanvallers werden minder nauwkeurig en voorspelbaarder bediend en het percentage aan foutenlast in de aanval begon toe te nemen. Resultaat een terechte 25-20 winst voor de thuisploeg.

Trainer/coach Klaver probeerde het tij te keren. Hij wisselde van spelverdeler en hoopte hiermee andere lijnen te kunnen spelen. Maar in de derde set was er bij Brezo/KBS Set Up niemand die zijn niveau haalde. De servicedruk van EVV nam toe, de pass werd onzorgvuldiger en werden er teveel fouten gemaakt. Nog een wissel van trainer/coach Klaver bracht hierin ook geen verbetering en de derde set werd dan ook met 25-17 verloren.

Waar je zou verwachten dat met een 2-1 achterstand iedereen het maximale zou moeten geven, was het geloof weg in de vierde set. 25-16

Volgende wedstrijd is thuis in de ?Oosterholthoeve? en komt Flash uit Veendam op bezoek.

Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05