'Gauw douchen en naar huis'

KAMPEN ? Go-Ahead kwam na rust zeer pover voor de dag tegen KHC, met als dieptepunt de 2-1 in blessuretijd. Spits Jurrian Zandbergen was na afloop duidelijk. ?Of we ons moeten doodschamen? Dat vind ik wel. Gauw douchen en naar huis en dinsdag moeten we maar eens goed in de spiegel kijken.?

Na de wedstrijden werd door verschillende mensen met het beschuldigende vingertje gewezen naar Go-Ahead-doelman Jasper Fix. ?In de tweede helft zijn we door de ondergrens gezakt. Dat Jasper de schuld krijgt, vind ik niet terecht. Hij stopt de strafschop van KHC, maar omdat wij niet opletten gaat de bal er toch in.?

Dit seizoen werd Go-Ahead gezien als kampioenskandidaat. ?Maar daarvoor zijn we veel te wisselvallig. Misschien kunnen we onderweg nog een prijs halen, maar het kampioenschap kunnen we uit ons hoofd zetten. Pas wanneer we stabiel worden, kun je daarover spreken.?