Afbeelding

McDonald's en Movie Unlimited gaan samenwerken

Partnerbijdrages

McDonald's Kampen en Movie Unlimited Kampen gaan samenwerken. Om dit te vieren brengen mascotte Scoopie en Ronald McDonald op zaterdag 1 november tussen 17.00 en 18.30 uur een bezoek aan het restaurant aan de Zambonistraat.

Iedereen is van harte welkom en de kinderen die een mooie tekening meenemen maken kans op een prijs, aldus de initiators. ?Deze prijs bestaat uit een compleet verzorgd VIP uitje met het hele gezin bestaande uit een bioscoopbezoek en een etentje bij McDonald's.?

De stappen voor de samenwerking zijn inmiddels gelegd. Vanaf zaterdag 1 november wordt een gecombineerd bezoek aan de bioscoop en McDonald's extra voordelig. Voor 11,50 euro krijg je bij McDonald's Kampen een bioscoopbon en een Big Mac of McChicken menu met fritessaus. Na het eten kan je dus zo door naar de bioscoop. Voor kinderen bestaat de mogelijkheid om een losse bioscoopbon te kopen in het restaurant voor 6,00 euro.?

?Door deze manier van samenwerken doen wij beiden waar wij goed in zijn, maar ligt de focus nog meer beleving en gemak voor de gast?, aldus Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald's Heerde, Kampen en Zwolle. Gezinnen, jongeren en ouderen kunnen allemaal gebruik maken van het arrangement.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 15 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 17 uur geleden