Afbeelding

Succesnummer Peugeot 107 heeft met 108 waardige opvolger

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Sinds juli staat de Peugeot 108 bij Auto Palace Kampen in de showroom als opvolger van de zeer succesvolle 107. De nieuwe 108 oogt volwassen en biedt nog steeds de voordelen van een stadsauto.

De 108 heeft een volwassen uitstraling. De auto is speels afgewerkt en biedt veel comfort. Ook is het nieuwe paradepaardje van Peugeot ruimer dan de 107 en is de geluidsisolatie enorm verbeterd. Groot voordeel is dat Peugeot de mogelijkheid biedt om de 108 een persoonlijk tintje te geven. Wat betreft het interieur en de motoren zijn er diverse opties.

De auto is in vier verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De Access en de Active zijn uitgerust met een 1.0 motor. De Allure is standaard voorzien van een 1.0 motor, maar is ook verkrijgbaar als 1.2. De première is een zeer rijk uitgeruste introductieuitvoering met veel extra's, zoals Keyless Entry and Start, een chroompakket, achteruitrijcamera en getinte ramen. Alle modellen zijn ook verkrijgbaar als automaat en in verschillende kleuren, waarbij de two-tone-kleurstelling (match van twee kleuren) een interessante optie is. De 108 is ook leverbaar als Top Variant (cabriolet).

De Peugeot 108 is al verkrijgbaar vanaf 9690 euro. (5 deurs 350 euro extra). Deze prijs geldt alleen nog voor dit jaar. Volgend jaar verhoogt de overheid de BPM op kleine modellen. Dat kan zo'n duizend euro schelen. Het loont dus om dit jaar nog een Peugeot 108 aan te schaffen. Daarnaast biedt Auto Palace Kampen nog 500 euro extra korting op voorraad-auto's. Zo wordt het wel heel voordelig om een nieuwe Peugeot 108 aan te schaffen.

Auto Palace Kampen
Kleiland 2 IJsselmuiden
(088) 0035 525

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 8 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 10 uur geleden