Afbeelding
Picasa

Voetbalplaatjesactie van start bij IJVV

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vijf jaar geleden kenden IJVV en C1000 Joosten een zeer succesvolle voetbalplaatjesactie. Dit jaar bundelden de voetbalvereniging en de supermarktondernemer opnieuw de krachten. Het resultaat is een nieuwe actie, die nog groter is opgezet dan de vorige keer.

Zaterdag was de opening van de actie. Wethouder Geert Meijering kreeg het eerste exemplaar bij IJVV aangeboden door supermarktondernemer Marco Joosten van C1000 Joosten. ?Vijf jaar geleden hebben we de actie voor het eerst gedaan. Dat was een groot succes. Het enthousiasme was groot bij de kinderen, de ouders en bij IJVV. Vorig jaar heb ik voorgesteld aan Wim Selles om de actie te herhalen, ook omdat IJVV volgend jaar 70 jaar bestaat. Daar heeft hij positief op gereageerd. Voor het nieuwe album zijn ruim 800 foto's gemaakt?, aldus Joosten. Wethouder Meijering sprak van een prachtig initiatief. ?Dit geeft een sfeertje binnen de vereniging en zorgt voor een enorme stimulans.?

Wim Selles zag alles tevreden aan. Hij nam, samen met Bert van den Berg, de coördinatie van de actie voor zijn rekening. Selles wilde wel akkoord gaan met het voorstel van Joosten, maar dan moest het wel anders.? En dat gebeurde. Nieuw zijn de teamfoto's. Bovendien zijn alle foto's glanzend, wat het album meer cachet geeft. Het album ziet er professioneler uit en is groter. Vijf jaar geleden bevatte het stickerboek 52 pagina's, nu zijn dat er 100.

Uiteraard zijn de voetbalplaatjes weer te verkrijgen bij C1000 Joosten. Bij de aankoop van 10 euro krijgen klanten een zakje met drie plaatjes. 50 euro aan boodschappen is goed voor een gratis teamfoto. Elke week wordt een Facebook-speler van de week aangewezen. Deze voetballer krijgt twee zakjes voetbalplaatjes gratis. In de kerstvakantie wordt er een ruilbeurs gehouden.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 10 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 10 uur geleden