Informatieavond Slaap en Slapeloosheid Slaapproblemen? Lig er niet langer wakker van!

Algemeen

Op donderdag 6 november organiseert de wijkvereniging Flevowijk-Cellesbroek Middenwetering in samenwerking met Annemiek Mooiweer van Mooiweersverandering een informatieavond over Slaap en Slapeloosheid.

Steeds meer mensen hebben slaapproblemen: moeite met in slaap komen, 's nachts vaak wakker liggen of te vroeg wakker worden en de slaap niet meer kunnen vatten. Een slechte nachtrust wordt een slaapprobleem als het klachten oplevert in het dagelijks functioneren. Door gebrek aan slaap ben je overdag vermoeid en prikkelbaar, presteer je minder, verlies je snel je concentratie en word je vatbaarder voor verkoudheden en ziektes. Ook ben je gevoeliger voor stress.
Annemiek Mooiweer zal tijdens deze avond vertellen hoe slaap ?werkt', waarom een goede nachtrust zo belangrijk is, wat de gevolgen zijn van slapeloosheid (insomnie) en wat je kunt doen om je slaap te verbeteren. Annemiek Mooiweer is aangesloten bij het landelijk netwerk van Saraja Slaapcoaches.
De avond wordt gehouden in wijkgebouw 't Middelpunt aan de Lamoraal van Egmondstraat in Kampen. Aanvang 20.00 uur, toegang is 5 euro. Graag van tevoren opgeven. Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Annemiek Mooiweer,
telefoon 06 - 13 15 27 14 of info@mooiweersverandering.nl.