Iris Boter schrijft 'De Verhalenmachine'

Algemeen

KAMPEN ? Voor mensen die ervan dromen om een boek te schrijven, schreef Iris Boter het boek De Verhalenmachine. Het boek is te bestellen via www.irisboter.nl of te koop bij Bos Boeken. Het kost 9,95 euro.

Met enige regelmaat geeft Iris schrijfworkshops en sinds kort ook een cursus boekschrijven bij Quintus. Er start een nieuwe cursus in januari. Iris: "Lesgeven is enorm inspirerend. Zo fijn om mensen een stap verder te kunnen helpen. Ik besloot alles wat ik te zeggen heb ook op te schrijven. Dat bleek veel meer te zijn dan ik dacht. Enkele pagina's werden er ruim honderd en toen besloot ik: dit wordt een boek." De titel was er al snel: De Verhalenmachine.

Het is na ruim twintig boeken het eerste informatieve boek dat Iris geschreven heeft en het is haar erg goed bevallen. 'Ik heb er zelf ook van geleerd, omdat ik goed moest nadenken over hoe ik eigenlijk zelf schrijf.'

De Verhalenmachine gaat over de basistechnieken die je nodig hebt om het stramien van een verhaal op te zetten en bevat vele tips voor als je vastzit met je verhaal. Het is vooral geschikt voor mensen die nog niet zo veel ervaring hebben met schrijven.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 14 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 16 uur geleden