Superloterij MFD Zalk gaat door

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZALK ? De Superloterij ten behoeve van de financiering van het Multifunctioneel Dorpshuis (MFD) Zalk gaat door. De Werkgroep Dorpshuis Zalk heeft groen licht gegeven. Inmiddels zijn er voldoende loten verkocht om de verloting door te laten gaan.

Dat wil niet zeggen dat alle loten al zijn verkocht. Zwier Kanis van Werkgroep Dorpshuis Zalk doet dan ook een oproep aan Zalkenaren en verenigingen in Zalk om te proberen nog meer loten te verkopen. ?Om zo het succes nog groter te maken. ? Werkgroep Dorpshuis Zalk hoopt met de verloting 60.000 euro binnen te halen, maar dan moeten wel alle duizend loten worden verkocht. De loten kosten 90 euro per stuk. Mensen die een lot hebben gekocht, kunnen dat binnenkort tegemoet zien. In totaal zijn er zes trekkingen. De uitslag van de eerste trekking wordt op 22 november bekendgemaakt. De andere data zijn 20 december, 2 januari, 24 januari, 21 februari en 21 maart. De uitslag van iedere trekking wordt bekendgemaakt via de site hetdorpzalk.nl.
De Superloterij wordt op 21 maart groots afgesloten. De laatste ronde krijgt de vorm van een live-trekking. Plaats van handeling is het oude dorpshuis in Zalk. Daar wordt op deze dag ook een bazar gehouden. De hoofdprijs van de loterij is een auto. Mensen die nog een lot willen kopen, kunnen contact opnemen met Zwier Kanis (06 201 349 23) of Daan Kuiper (06 125 299 33). Belangstellenden die de voortgang van de bouw van het dorpshuis willen volgen, kunnen dit doen via de Facebook-pagina van MFD Zalk.

(door Gerard Meijeringh)

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21