Afbeelding

Geslaagd concours Oranje

· leestijd 1 minuut Sport

IJSSELMUIDEN ? Oranje kan tevreden terugkijken op het twirl/majoretteconcours in de Oosterholthoeve in IJsselmuiden. De organiserende verenging behaalde diverse prijzen, zowel solo als in groepsverband.

Het concours trok deelnemers vanuit heel het land. Namens Oranje namen er veel meiden deel aan dit concour, zowel als solist als in team- en groepsverband.
Het Parade Corps Senior zette een sterk en krachtig optreden neer en behaalde een eerste prijs. De minirettes van Oranje waren te sterk voor de concurrentie in de klasse large team preteen beginner. Een eerste prijs was er ook voor het nieuwe seniorteam van Oranje. Dit leverde ook een NK-plaats op.

Ook de solisten van Oranje kwamen goed voor de dag. Miranda Alteveer wist drie gouden plakken in de wacht te slepen (1 baton senior intermediate, 2 baton senior beginner en solo dancetwirl. Drie keer goud was er ook voor Suzanne van der Weerd  (1 baton senior advance, 2 baton senior intermedaite en solo dance twirl senior advance). Lisanne Esselink eindigde als eerste met haar solo dance twirl beginner. Met haar 1 baton senior intermediate werd ze vierde. Kim van Dijk behaalde een derde prijs met haar 1 baton senior intermediate. Sanne van Dijk verdiende twee tweede plaatsen (1 baton preteen intermediate en solo dance twirl preteen intermediate.

Ook deden de zusjes Van Dijk oor het eerst mee in duo twirl. In de junior beginner kende het tweetal een succesvol debuut met een eerste plaats. Het junioren team kwam uit in beginner en verdiende een een derde prijs.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 18 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21