Duel Reflex gestaakt

SLAGHAREN ? Na de 4-0 nederlaag tegen Captains***Kangeroe waren de heren van Reflex zaterdag tegen Side Out belust op revanche. Reflex kon de nare smaak echter niet wegpoetsen, doordat de wedstrijd in de eerste set werd gestaakt.

Bij aankomst bleek al snel dat er wat mis was in de hal van Side Out. Het was benauwd en muf. Bij het inspelen gleden diverse spelers weg op de te gladde vloer. Voor de wedstrijd werd al aangegeven door de aanvoerders bij de scheidrsechter dat het onverantwoord was te gaan volleyballen. Toch werd besloten om te starten.

Met Jelle Sijtsma als trainer op de bank (hoofdtrainer Edward Kamphuis ontbrak wegens zakelijke verplichtingen in het buitenland) begon Reflex sterk. In tien minuten stonden de Kampenaren op een 3-9 voorsprong. Daarna nam Side Out een time-out. Vervolgens werd in goed overleg besloten om de wedstrijd te staken.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00