Afbeelding
Aangeleverd.

Jubileum-/adventsconcert Hodaya samen met de Country Trail Band

Algemeen

Opwekkingskoor ?Hodaya? houdt ter gelegenheid van haar 5-jarig bestaan een jubileum-/adventsconcert met als gastoptreden de Country Trail Band.

Opwekkingskoor “Hodaya” is een enthousiaste groep van ongeveer zeventig mensen, die al zingende en spelende het geloof willen uitdragen. Hodaya is een koor wat in 2009 door een paar enthousiaste mensen is opgericht. Het koor zingt onder leiding van Ria van Dijkhorst. Het koor heeft als doel om het woord van God zingend uit te dragen. Het repertoire bestaat uit diverse meerstemmige opwekkingsliederen en praise- en worshipliederen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

De Country Trail Band is ontstaan in 1985 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot één van de toonaangevende bands op het gebied van country gospel. De Country Trail Band is begonnen met het spelen van Amerikaanse country gospelmuziek. Dat is nog steeds de basis, maar daarnaast is de groep in de loop der jaren ook steeds meer Nederlandstalige nummers gaan brengen omdat daaraan een grote behoefte bestaat. De band speelt een aantal eigen nummers, maar ook is er ruimte voor samenspel tussen Hodaya en de Country Trail Band.

Het jubileum-/adventsconcert wordt gehouden op woensdag 17 december 2014 in de Hoeksteen te IJsselmuiden. Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.
Entree voor volwassenen ? 5,00 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar ? 3,00 p.p.
Kaarten zijn aan de zaal te koop en vanaf heden kunnen de kaarten ook via info@gilbere.nl besteld worden. Allen van harte welkom!