Topwaardering voor Nissan-dealer Aben en van de Schelde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Ons land heeft één van de beste Nissan-dealers van Europa. Dat is Autobedrijf Aben en van de Schelde, met vestigingen in Emmeloord en sinds november vorig jaar ook in Zwolle.
De dealer is in Parijs door niemand minder dan Carlos Ghosn, de hoogste man van Nissan, onderscheiden met de Nissan Global Award. De onderscheiding is bestemd voor dealers die zich buitengewoon inspannen voor de groei van het merk en voor topservice aan Nissan-rijders.

?Heel bijzonder en een geweldige eer?, reageert Arne Aben, die samen met Jeroen van de Schelde leiding geeft aan het dealerbedrijf. ?We zijn ?best of the best', zoals blijkt uit de slogan bij de Nissan Global Award. Dat geeft ons hele team een gevoel van trots, temeer omdat we een bedrijf zijn met een Nissan-hart. De onderscheiding is zonder meer te danken aan de inzet van het hele team.?

Nieuwe retailconcept Nissan
Autobedrijf Aben en van de Schelde heeft de speciale onderscheiding gekregen voor de goede prestaties op alle fronten. De Nissan Global Award is er voor dealers die niet alleen succesvol verkopen, maar ook een hoge waardering krijgen van hun klanten. Ze moeten ook op het gebied van onderhoud en service bovengemiddeld presteren en openstaan voor vernieuwing. Dat geldt zonder meer voor dealer Aben en van de Schelde. ?Naast het feit dat Aben en van de Schelde fantastische prestaties neergezet hebben, staan zij ook vooraan bij de implementatie van ons nieuwe retailconcept. De vestiging in Zwolle is een van de eerste Nissan-dealers waar dit concept is uitgerold?, voegt Mischa Cohenno, binnen Nissan Nederland verantwoordelijk voor Dealer Network Development en klanttevredenheid, eraan toe.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.