Afbeelding

Auto Palace neemt dealerschap over

Partnerbijdrages

Auto Palace heeft het Fiat Professional-dealerschap overgenomen van het failliete COSMO Trucks en Koops Furness voor de regio's Zwolle en Harderwijk.

?Deze uitbreiding van het Fiat -dealerschap met Fiat Professional past uitstekend binnen de strategie van Auto Palace in het verder professionaliseren van de dienstverlening en het bewerken van de bedrijfsautomarkt?, aldus het bedrijf.

Fiat Professional heeft met de modellen Fiorino, Doblo, Scudo en de nieuwe Ducato een breed scala aan bedrijfswagens, van klein tot groot. Komende dagen , 16, 17 en 18 oktober weekend staan alle modellen van Fiat Professional tijdens de Fiat Professional Days in de showroom van Auto Palace in de showroom aan de Marslanden klaar voor een kennismaking.

Auto Palace: ?Uw bedrijfsauto(?s) en uw wagenpark zijn bij ons in uitstekende handen, mede gezien het feit dat Auto Palace een solide familiebedrijf is en bijna 65 jaar ervaring in de autobranche heeft opgebouwd. Verder zal er voor u niet veel veranderen, want vertrouwde gezichten in de verkoop, achter de receptiebalie en in de werkplaats zijn inmiddels bij ons aan het werk gegaan. Zij staan weer voor u klaar en zien u graag bij Auto Palace.

campers
Auto Palace doet eveneens het onderhoud, de reparatie en keuringen van campers. Het autobedrijf beschikt hiervoor over een professionele werkplaats van voldoende hoogte enen de juiste bruggen.
Auto Palace Zwolle-Marslanden. Overige FIAT-vestigingen: Kampen/IJsselmuiden, Emmen, Hoogeveen en Putten en Harderwijk.