Wendy Meuleman nieuwe eigenaar Floorever Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Floorever Kampen is per 1 augustus overgenomen door een andere eigenaar. En wel in de persoon van Wendy Meuleman.

Floorever kampen is een winkel van maar liefst zeshonderd vierkante meter oppervlakte. Het bedrijf heeft alles in huis voor het huis, of het nu gaat om laminaat, pvc vloeren,
tapijt, gordijnen of binnenzonwering. Floorever maakt van uw huis een thuis.
Veel van deze artikelen hebben ze er op voorraad, vandaar dat ze snel en scherp geprijsd kunnen leveren. De nieuwste trends zijn te bekijken in de showroom aan de Ambachtsstraat in Kampen.

Floorever Kampen en Sleepever hebben een nauwe samenwerking omdat zij op het zelfde adres gevestigd zijn. Dus, ben je geïnteresseerd in een nieuwe slaapkamer dan hoef je maar naar een adres. Wendy Meuleman is erg dankbaar dat Bert-jan Postuma haar deze kans heeft gegeven om deze bloeiende zaak overgenomen. Met dit unieke concept.

Wendy Meuleman was al een aantal jaren werkzaam bij Floorever en heeft gewerkt op diverse locatie van Floorever. ?Wij werken met een all-in concept, wat onder andere inhoudt dat u bij ons laminaat vindt inclusief plinten, ondervloer en leggen en pvc-vloeren. Alsook het egaliseren en leggen van gordijnen-binnenzonwering inclusief het meten, maken en ophangen. En dit alles in mogelijk om te reserveren voor latere levering, zonder aanbetalen en prijsverhoging.? Wendy Meuleman wil ook graag bestaande , nieuwe en toekomstige klanten bedanken voor de felicitaties en het vertrouwen wat ze in haar en de stoffeerders hebben.


Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden