Afbeelding

Huizen wisselen snel van eigenaar

Partnerbijdrages

Het was zaterdag 4 oktober een zeer succesvolle Open Huizen dag bij Meuleman Makelaardij & Taxatiebureau. De week voorafgaand aan de open dag waren de agenda's al goed gevuld en werd er tot laat in de avond gebeld over biedingen.

Op de open huizendag zelf waren er woningen bij die maar liefst twintig bezichtigingen hadden gehad. Ongelooflijk vond Maaike Meuleman. Ook had maar 10 procent van de woningen geen kijker gehad, een record! Er zijn door deze open dag al zeven woningen verkocht en zelfs nu nog zijn er onderhandelingen aangaande woningen. Zo zie je maar, meedoen aan een open dag werpt zijn vruchten af.

Meuleman: ?Dat er zo'n run op woningen is, komt natuurlijk ook, omdat men dit jaar nog 104 procent van de waarde van de woning kan lenen en volgend jaar 103 procent. Daarnaast is ook een heel belangrijk punt dat de rente uitzonderlijk laag is. Het is veel goedkoper om een woning te kopen dan te huren, dus veel huurders maken nu ook de overstap naar een koopwoning. De afgelopen jaren zijn de prijzen ontzettend gedaald, allemaal pluspunten om nu in te stappen. En dat merken we bij ons op kantoor. Wilt u informatie wat voor u de mogelijkheden zijn, maak met ons een afspraak. En voor huiseigenaren die wel hun huis willen verkopen, maak een afspraak met de best verkopende makelaar in Kampen. Tot snel.?

Meuleman Makelaardij

Vloeddijk 44
8261 GC Kampen
Tel: 038-3322404

info@meulemanmakelaardij.nl







Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden