Reflex zoekt naar vastigheid

ASSEN ? De dames van Reflex hebben dit seizoen moeite om de draai te vinden in de eerste divisie. Ook tegen Sudosa Desto was het team van coach Hans Verstappen niet in goeden doen. Reflex verloor met 3-1.

Het begin was hoopgevend. Reflex begon de wedstrijd sterk. Er werd met druk geserveerd, waardoor de Kampenaren direct op een voorsprong van 0-5 kwamen. De thuisspelende ploeg leek even overdonderd, maar maakte de achterstand snel weer goed. Na een gelijkwaardige strijd trok de thuisploeg aan het langste eind (25-22).

In de tweede set nam Reflex opnieuw een voorsprong. Dit keer was het spel niet al te best, maar toch wisten de dames de benodigde punten te pakken. Deze keer kon de thuisploeg zich niet meer terug knokken zodat de Kampenaren met 21-25 de setstand gelijk trokken. Dat was voor Reflex het moment om door te drukken en de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar in plaats daarvan ging

Reflex heel veel directe fouten produceren. De derde set ging dan ook moeiteloos naar de thuisspelende ploeg ( 25-12).

In de vierde set leek er weer een kentering te komen. Reflex kon de voorsprong echter weer niet vasthouden. Het ontbreken van continuïteit en vastigheid in het spel van Reflex werd goed zichtbaar. De ploeg maakte teveel fouten en Sudosa pakte alsnog de set (26-24).

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00