KHC hardleers

KAMPEN ? KHC heeft zaterdag het duel met SDV Barneveld met 0-3 verloren. Wederom ging de ploeg onderuit door defensief geklungel.

De Kamper eersteklasser was in de beginfase niet bij de les en stond na zeven minuten al met 0-2 achter. In de 4e minuut profiteerden de bezoekers van matig verdedigen bij KHC. Drie minuten later ging het weer fout. Met een ingooi bracht KHC zichzelf in de problemen door de bal naar achteren te gooien. SDV Barneveld profiteerde gretig.

Pas in de 27ste minuut zag het publiek de eerste kans voor KHC. De hard werkende Tom Diender kwam in scoringspositie, maar de bal stuitte van zijn schoen. Zijn inzet ging vervolgens naast. Daarna was KHC nog enkele keren dreigend.

Na rust verdween al snel het geloof bij KHC in een goed resultaat. KHC werd achterin op snelheid geklopt en de 0-3 kwam op het scorebord in de 46ste minuut. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. In de 56ste minuut was er nog een kans voor Jeffrey de Nooijer, maar de goalie bracht redding. Ook Tom Diender liet nog een kans liggen. Het bleef 0-3.