Nederlands Techniek Kampioenschap bij Go-Ahead

Sport

KAMPEN ? Bij Go-Ahead Kampen wordt op woensdag 15 oktober het Nederlands Techniek Kampioenschap (NTK) afgewerkt.

De Nederlandse Techniek Kampioenschappen is het grootste voetbalevent van Nederland en wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Op diverse locaties in het land worden NKT-dagen gehouden. Kampen is een van de 120 locaties. Alle locatiewinnaars van de verschillende categorieën krijgen een uitnodiging voor de grote landelijke finaledag op het Nationaal Sportcentrum Papendal.

Tijdens de NTK krijgen kinderen van 6 tot en met 14 jaar trainingen van speciaal opgeleide clubtrainers. Dit is de kans voor jonge voetballers om een keer te gaan trainen op de manier zoals René Meulensteen dat heeft gedaan met grote spelers als Christiano Ronaldo, Robin van Persie en Wayne Rooney. De afwisselende voetbaltechniek wordt op eenvoudige wijze in circuitvormen aangeboden, afgewisseld met kleine partijen.

Deelnemers krijgen allerlei leuke cadeaus mee naar huis, waaronder een voetbal, een NTK voetbalshirt, een speciaal ontworpen medaille, het jeugdmagazine GOAL, een computerprogramma waarmee kinderen een eigen voetbaltrainingen kunnen maken en spelen en een Moves-Skill-diploma. Tijdens de dag krijgen de jonge voetballers gratis ranja en een lunch. De kosten bedragen 39,95 euro. Aanmelden via www.moves-skills.nl.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 12 uur geleden