Afbeelding

Orgnist jubileert met gratis orgelconcert

Cultuur

Jubileumconcert Willem Harold Boog

Op zaterdag 11 oktober a.s. concerteert de bekende organist Willem Harold Boog op het fameuze Hinsz-orgel van de Bovenkerk in Kampen, ter gelegenheid van zijn 35-jarig jubileum als concertorganist. Aan dit unieke concert wordt medewerking verleend door Jan Lenselink (vleugel) en Evelyn Heuvelmans (hobo). Via 'live-beeldprojectie' vanaf de speeltafel wordt het orgelspel van Willem Boog ook beneden in de kerk zichtbaar gemaakt.
De presentatie is in handen van Hester Dammers en iedere bezoeker ontvangt op deze avond een gratis jubileum cd. Ook is er aandacht voor de Leprazending, waarvan Willem Harold Boog onlangs de eerste ambassadeur in Nederland is geworden.

Op het programma staat o.a. muziek van Bach (Prelude en Fuga BWV 543), Handel (delen uit The Royal Fireworks Music), het Trio over Psalm 42 Weg mein Herz mit den Gedenken van Homelius en natuurlijk composities van Boog zelf. De avond wordt afgesloten met de Fantasie over Psalm 25 van Zwart en samenzang uit deze Psalm.

De toegang is gratis, evenals de koffie (met traktatie) èn de jubileum cd! Voor de onkosten wordt gecollecteerd en er zijn cd's en bladmuziek te koop. Het concert begint om 19.30 uur en de kerk is geopend vanaf 19.00 uur. Voor meer informatie: http://www.willemharoldboog.nl en http://www.willemharoldboog.nl


Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 9 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 9 uur geleden