Afbeelding

Het Grote Gymfeest van IJGV. Kom je ook?

Sport

Op 17 oktober vieren we het leukste feestje van het jaar! Je bent van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur in de Oosterholthoeve. Met Het Grote Gymfeest willen we zoveel mogelijk kinderen kennis laten maken met dansen, gymmen, turnen en springen. Het wordt een spannende spelmiddag, dus ZORG DAT JE OP TIJD BENT. Je kunt je vanaf 13.30 uur komen inschrijven en de middag is GRATIS!!
MAAR: Je kunt je ook al van te voren inschrijven op de site http://www.grotegymfeest.nl. Klik dan op ?deelnemer aanmelden', kies voor Y.G.V. IJsselmuiden en vul je gegevens in. Daarmee kun je een tuintrampoline van BERG Toys winnen! En zo weten wij vast wie er allemaal komt.
Neem een vriendje of vriendinnetje mee en laat ze zien hoe leuk samen sporten kan zijn! Ontdek de tumblingbaan, de reuzetrampoline, gym4fun en nog veel meer! Ben je nog klein, neem dan gewoon je vader of moeder mee!Ouders zijn van harte welkom om te kijken of hun kind te helpen bij de spellen. Geniet samen van alle onderdelen op deze gezellige speelmiddag. Een beetje belangstelling wordt erg op prijs gesteld! We zien jullie graag op 17 oktober.