Afbeelding
Janneke Bakker

Trein & Zo creatieve aanwinst in Kampen

Partnerbijdrages

Chris van den Berg opent zaterdag 27 september zijn nieuwe winkel ?Trein & Zo' voor het winkelend publiek. Deze nieuwe hobbyzaak richt zich met een ruime collectie treinen, Lego, bestuurbare vliegtuigen en auto's op de creatieve jeugd en volwassenen.

 

Trein & Zo is een uitbreiding van de speelgoedwinkel Het Speelhuys in de Geerstraat. ?We zijn uit ons jasje gegroeid. Daarom beginnen we even verderop een hobbyzaak?, aldus Van den Berg. Hobbyisten kijken straks hun ogen uit bij Het Speelhuys. Zo heeft de winkel op de begane grond een ruime sortering modeltreinen van de merken Piko, Märklin en Trix. De namen Busch en Faller staan garant voor een rijke collectie accessoires, zoals tunnels en rails. In de nieuwe zaak presenteert Van den Berg ook diverse Lego-specials. Dit is exclusieve Lego, voor de echte liefhebber. Daarnaast zijn er diverse accessoires en is er een wand met losse bouwsteentjes. Daarnaast kunnen mensen bij Trein & Zo terecht voor bestuurbare vliegtuigen en auto's van het merk Revell. Deze naam biedt ook een ruimte sortering bouwpakketten.

 

De winkel bestaat uit drie verdiepingen. Trein &  Zo is ook zeer geschikte gelegenheid voor het geven van een kinderfeestje. Mensen kunnen kiezen voor een Lego- of Knutselfeestje. Hierbij zijn drinken en enkele versnaperingen inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid om een luxe feestje te geven. Voor ieder kind is er dan een cadeautje. Het winkelend publiek kan op zaterdag 27 september voor het eerst kennismaken met Trein & Zo. De officiële opening voor genodigden was donderdag. De winkel is geopend van woensdag tot en met zaterdag. De rest van de dagen alleen op afspraak. Meer informatie is te vinden in de advertentie elders in De Brug.

Trein & Zo
Geerstraat 12
Kampen

 

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 2 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 2 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 14 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 15 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 22 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57