Braderie op het Melmerpark

Partnerbijdrages

De winkeliers van het Melmerpark in Kampen hebben voor de eerste keer een braderie georganiseerd. Gezien het enthousiasme van de standhouders zal dit volgens de organisatie een leuk  evenement worden.

 

Er zijn tal van activiteiten. De braderie wordt gehouden op zaterdag 27 september van 9.00 tot 16.00 uur op een afgeschermd deel van het parkeerterrein tussen VWC Office en HUBO. Er is veel variatie bij de verschillende standhouders, zoals boeken, (zelfgemaakte) kaarten, cadeauartikelen, brocante, kinderkleding, schoonmaakartikelen, borduurspullen, dierbenodigdheden, tapijtmatten, horloges, caps, sieraden, artikelen uit Indonesië, maar ook infostands van bijvoorbeeld een kinderdagverblijf, KIKA en Ronald McDonalds. Ook verzorgt sportschool Fit4free demonstraties. Deze zaterdag is tevens de laatste dag van circus Renz, die dit jaar ook op het Melmerpark zijn tent heeft neergezet.
De winkeliers van het Melmerpark laten weten erg tevreden te zijn over de belangstelling bij het kopende publiek op het park voor hun aanbod. Een paar weken geleden werd ook voor het eerst een kofferbakverkoop gehouden. Deze krijgt volgend jaar ook een vervolg. De komende tijd laat de winkeliersvereniging nog meer van zich horen met allerlei leuke acties. Op zaterdag 13 december staat
weer een braderie gepland.