Afbeelding

Running-actie bij Sport-inn Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bij Sport-inn Kampen kunnen sportliefhebbers de komende tien dagen hun ogen goed de kost geven tijdens de Running-actie. Zo wordt er van 25 september tot en met 4 oktober 15 procent korting gegeven op alle running artikelen van bekende sportmerken als: Asics, Saucony, New Balance en Craft. Bezoekers kunnen gezellig rondkijken in de winkel waar de runningkleding, -schoenen en accessoires groots gepresenteerd worden.

Voetscan en deskundig advies?Wie bij Sport-inn Kampen binnenloopt krijgt deskundig en uitgebreid advies voor de beste zittende schoen. Er worden onder andere een voetenscan en video-opnames gemaakt . Nadat de voetenscan en video-opnames zijn bekeken, word gekeken welk merk en type het best bij de loper past. Diverse merken worden gepast, om uiteindelijk een schoen te vinden die optimaal om de voet heen sluit.

Bij de sportspecialist zijn niet alleen leuke runningsetjes van Asics, Craft, of Saucony te koop of sportschoenen van de bekende sportmerken maar ook reflectiemateriaal zoals hesjes om veilig over straat te gaan. Voor de dames zijn er ook goede sport bh's te krijgen, en verder comfortabele onderkleding om goed uitgerust aan het rennen te gaan.
Hardlopen is echt een trend aan het worden, merkt Nico Overgoor. De laatste tijd ontvangt hij ook steeds meer vrouwen in zijn zaak die aan het hardlopen geslagen zijn. Zowel mannen voor mannen als vrouwen biedt Sport-inn een uitgebreide collectie.

?Naast het gezondheidsaspect kun je deze sport doen wanneer je maar wil en op elk niveau?, weet Nico Overgoor. Vanwege de belasting zijn goede schoenen voor running essentieel. Bij Sport-inn kun je daarom terecht voor een grote collectie sportschoenen en het complete assortiment. ?We zijn dé runningspecialist voor Kampen en omgeving.?

? Sport-inn Oudestraat 128 Kampen (038) 331 55 34
? www.sport-inn.nl

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00