Afbeelding
fotobommel.nl

Gratis tanken bij nieuw Firezone tankstation

Partnerbijdrages

Donderdag 25 september is de bekende weerman Piet Paulusma in Kampen. Hij opent het nieuwe tankstation van Firezone aan de Eckertstraat 35. Tussen 17.00 en 18.00 uur is Piet Paulusma aanwezig aan de Eckertstraat en kan iedere klant een gooi doen naar een tank gratis brandstof.

Iedereen die met twee dobbelstenen ?dubbel' gooit krijgt een gratis tank, hoogstpersoonlijk door Piet Paulusma zelf volgegooid. En mocht dat niet lukken, dan kunnen bezoekers altijd nog op de foto met deze bekende Nederlander en via Facebook maken zij nog een keer extra kans op een tank gratis brandstof: altijd prijs dus bij Firezone. Piet Paulusma zal aansluitend aan deze openingsactie de winnaars huldigen in zijn weerbericht op SBS6 van die avond. Firezone is een landelijke keten van onbemande tankstations. ?We staan bekend om onze lage prijzen?, vertelt Peter Groen, directeur van Firezone. ?Maar naast onze kortingen, die iedere vrijdag op Firezone Friday extra hoog zijn houden we ook regelmatig ludieke acties. De dobbelsteen-actie is daar een goed voorbeeld van.?

Voor andere acties van Firezone en voor een overzicht van alle stations kan gekeken worden op www.firezone.nl. Op de foto's zijn de dames van het Firezone-promotieteam te zien. Zij staan op 25 september van 17 tot 18 uur voor iedereen klaar. Iedereen die dubbel gooit met twee dobbelstenen wint een tank gratis brandstof. Aansluitend op deze actie zal Piet Paulusma zijn weerbericht presenteren vanaf het Firezone tankstation aan de Ringbaan West.