'Buren' vervoeren supporters tijdens Burendag

· leestijd 1 minuut Algemeen

WILSUM - Tijdens Burendag op 27 september speelt Wilsum tegen de buren van 's-Heerenbroek. Reden voor VV Wilsum om de buurtbus te gebruiken om de supporters uit 's-Heerenbroek naar Wilsum te vervoeren.

?Uitgangspunt was hoe we goede buur 's Heerenbroek nog hartelijker konden ontvangen in Wilsum deze dag?, aldus de organisatie. ?Nu is er veel te doen geweest in beide dorpen over het wegvallen van buslijn 141 en al snel werd de link gelegd met De Buurtbus welke door de weeks rijdt tussen oa Wilsum en 's-Heerenbroek maar niet op zaterdag. Na contact met de Buurtbus organisatie werd snel duidelijk dat men het plan van v.v.Wilsum om spelers, begeleiding als toeschouwers zaterdagmiddag 27 september op te halen uit 's Heerenbroek en te brengen naar Wilsum erg leuk vond en haar medewerking hier aan wilde verlenen.?
De planning is als volgt: vanaf 12.00 uur worden om het kwartier (jeugd)elftallen met begeleiding opgehaald uit 's Heerenbroek en gebracht naar Sportpark De Wijde Blik in Wilsum. Zo spelen om 13.00 uur Wilsum F1 en E1 tegen 's Heerenbroek F1 en E1 een oefenwedstrijdje als voorprogramma op Wilsum 1 - 's Heerenbroek 1, aanvang 14.30. Ook zullen Wilsum F2 en 's Heerenbroek F2 beide 1e elftallen begeleiden bij het betreden van het veld als ware het Eurpacup 1 en is er in de rust een penaltie shoot out met oa Wilsum en 's Heerenbroek D1.
Ook alle supporters worden kostenloos vervoerd naar Wilsum en terug. Opstappen kan bij De Kandelaar in 's Heerenbroek vanaf 12.45.
Verder staan er diverse springkussens zijn en zijn er nog andere activiteiten die nog niet openbaar gemaakt mogen worden. ?De lokale (gemeente)bestuurders worden uitgenodigd om te zien hoe rivaliteit heel goed gecombineerd kan worden met het zijn van goede buren.?

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17