Afbeelding

Nieuw Reflex start met overwinning

Sport

KAMPEN ? De hoofdmacht van Reflex, door de NeVoBo ingedeeld als Reflex 2, heeft de eerste wedstrijd in de tweede divisie gewonnen. De Kamper ploeg won met 3-1 van VC O58.

 

Het was even wennen voor de vaste bezoekers van Reflex. De aanhang kon drie seizoenen genieten van eredivisievolleybal in de Reflexhal. Afgelopen zaterdag begon Reflex in de tweede divisie A. Reflex begon goed aan de wedstrijd en sleepte de eerste set overtuigend met 25-13 binnen. Daarna ging het steeds stroever bij Reflex. De passing begon te haperen en VC 058 kwam steeds meer onder de servicedruk van Reflex vandaan. Met 25-22 ging de tweede set naar Reflex. Daarna trok Reflex de mindere lijn door. De ploeg van trainer Edward Kamphuis kwam al snel op een achterstand van vijf punten en speelde al snel een kansloze set. Aan het einde van de set kwam Reflex nog wel goed terug, maar setwinst zat er niet in: 19-25.

 

Ook in de vierde set kende Reflex een valse start, maar al snel was de schade hersteld. Vervolgens sloeg Reflex een gaatje en stond deze marge niet meer af. Met 25-20 werd het duel in het slot gegooid en was de eerste zege een feit.

 

(door Gerard Meijeringh)