Kampen wint bij Noord Veluwe Boys

KAMPEN ? VV Kampen heeft zich goed hersteld van de 5-0 nederlaag bij WZC Wapenveld. In Hattemerbroek werd een ruime 0-3 zege geboekt.

?We speelden niet eens een goede wedstrijd?, aldus Kampen-trainer Arjan ten Hove. ?Voetballend kunnen we veel beter. Noord Veluwe Boys zat er goed op en zakte wat in. We lieten ons verleiden om in een te laag tempo te spelen.?

Kampen was in de eerste helft de betere ploeg, maar wat betreft het aantal kansen hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Vlak voor rust kwam Kampen op voorsprong via Kerwin van Klinken.

Tien minuten na rust kreeg Kampen een uitgelezen mogelijkheid om op -0-2 te komen, maar Max van Moll miste een strafschop. In de 65ste minuut scoorde Nahid Erbilici alsnog de 0-2. Daarna werd het duel rommelig en was er frustratie bij Noord Veluwe Boys. Nadat een speler van de thuisploeg met rood werd weggestuurd, zorgde Wesley van Winsum vlak voor tijd voor 0-3.

Met zes punten uit drie wedstrijden doet Kampen goed mee in de vierde klasse C. ?Ik ben blij met het aantal punten, maar qua uitvoering kan en moet het beter.?

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 15 uur geleden
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 15 uur geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 15 uur geleden